Спагетті — 4 кращих рецепта приготування страви вдома

Приготування:

1. У велику каструлю наливаємо 2 літри води, солимо — 1 ч. л., доводимо до кипіння.

2. Спагеті поламати на шматочки довжиною 7-8 див (на три частини),

  • покласти в киплячу воду, перемішувати час від часу, варити 8-10 хвилин.

3. Відкинути на друшляк, промити холодною водою, дати воді стекти.

4. Бекон нарізати кубиками, не забудьте обрізати шкірку, вона нам не знадобиться.

5. М’якоть курячого філе порізати кубиками.

6. Часник очистити, роздавити.

7. Цибулину очистити, нарізати кубиками середнього розміру.

8. В стеблі селери видалити жорсткі прожилки і порізати часточками.

9. Корінь імбиру очистити, нарізати дрібними кубиками.

10. З гіркого перцю видалити насіння і 5-10 грам нарізати дрібними шматочками.

11. На великій сковороді розтопити вершкове масло,

12. викласти кубики бекону

  • і часточку розчавленого часнику, обсмажити 3-5 хвилин,

13. додати цибулю, шматочки грудки,

14. додати селеру, імбир і гіркий перець, обсмажувати 10 хвилин.

15. М’ясо вийняти і покласти в тепле місце.

16. Баклажани, кабачки і помідори нарізати кубиками, перець смужками, в стручках квасолі видалити жорсткі прожилки і порізати довгою 3 див.

17. Всі ці овочі покласти в сковороду, де смажилося м’ясо. Тушкувати 10-15 хвилин.

18. Додати куряче м’ясо,

19. спагетті, приправити сіллю, перцем, меленим коріандром і тушкувати 5 хвилин.

Посипати нарубаною зеленню петрушки, перемішати і розкласти по порційних тарілках.

Ну що ж, ми розклали і я поїв. Можу сказати, поклавши руку на живіт, що вийшло легке, зі свіжими овочами і всіма вітамінами в них, тому що вони обсмажувалися короткий час, з м’якими курячими шматочками, тому що ми правильно з вами їх обробили, ситне блюдо спагетті.

Приємного апетиту!