Зробити соус:
9. В овочевий бульйон додати рослинне масло, оцет, солодкий червоний перець, гірчицю, посолити, поперчити, додати чебрець. Все добре перемішати.
10. Спагетті викласти в глибокий посуд, додати салямі, морква, зелений горошок.
Все залити приготовленим соусом, дати просочитися за смаком приправити сіллю, чорним і червоним перцем.
Приємного апетиту!
3. Спагетті з куркою, беконом і різними смачними овочами
Інгредієнти:
- Спагетті — 200 р.
- Баклажан — 1/2 шт.
- Кабачок цукіні — 1/2 шт.
- Перець солодкий зелений — 1/4 шт.
- Перець солодкий червоний — 1/4 шт.
- Помідор середній — 2 шт.
- Квасоля зелена стручкова — 100 р.
- Цибуля — 1 велика цибулина
- Часник — 1 зубчик
- Селера — половина стебла
- Корінь імбиру — 15 р.
- Бекон — 70 р.
- Куряча грудка — 400 р.
- Масло вершкове — 60 р.
- Сіль, перець, коріандр за смаком
- Зелень петрушки — 1 ст. л.
- Гіркий червоний перець — 1 стручок (5 — 10 р. на любителя)