Спагетті — 4 кращих рецепта приготування страви вдома

1. Спагетті з цибулею пореєм, окостом, помідорами і вершковим соусом

Вечерю на двох.

Інгредієнти:

  • Спагетті — 125 р.

  • Цибуля-порей — 300 р.

  • Рослинне масло — 1/2 ст. л.

  • Вершкове масло — 50 р.

  • Варений окіст — 75 — 100 р.
  • Сіль, перець, кетчуп
  • Помідори, листя салату

Приготування:

1. У каструлю налити 2-3 літри води, посолити, влити ложку олії, довести до кипіння, покласти спагетті, час від часу перемішувати, варити близько 12 хвилин, до готовності.

2. За цей час, поки макарони варяться, цибулю — порей очистити, розрізати вздовж на дві частини, нарізати смужками, ретельно вимити, дати стекти воді.

3. Приблизно за 3 хвилини до кінця варіння спагетті покласти туди ж нарізаний смужками, цибулю — порей.

4. По закінченні варіння спагетті відкинути і цибулю на друшляк, промити холодною водою, дати воді стекти.

5. На сковороді розтопити вершкове масло, трохи прожарити.

6. Окіст нарізати смужками і покласти в сковороду, обсмажити буквально 10-15 секунд, перевернути

і відразу додати туди спагетті з цибулею — пореєм,

7. все добре перемішати, посолити, поперчити.

Розкласти по порційних тарілках, додати нарізані на четвертинки помідори і листя салату і відразу подати на стіл. До спагетті подати кетчуп або томатний соус, хто що більше любить.

Приємного апетиту!

Ще один смачний рецепт для вечері.