Солянка м’ясна


Відмінний рецепт приготування солянки з ковбаси, шинки, копченої грудинки і солоних огірків.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — ковбаса

  • 250 гр.

    — шинка

  • 300 гр.

    — свинина (копчена грудинка)

  • 4 шт.

    — огірок (солоні)

  • 1 шт.

    — перець (червоний солодкий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 3 ст. л.

    — томатна паста

  • 1,5-2 літра

    — бульйон

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 1/2 шт.

    — лимон

  • 5-6 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сметана

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Ковбасу, шинку, копчену грудинку нарізаємо соломкою.


    Солоні огірки нарізаємо соломкою. Перець червоний – шматочками. Цибулю – дрібно.


    У каструлю наливаємо олію і обсмажуємо підготовлений цибулю 2-3 хвилини. Додаємо підготовлені ковбасу, шинку і грудинку і обсмажуємо 2-3 хвилини. Викладаємо червоний перець, солоні огірки, томатну пасту, лавровий лист, мелений перець і паприку.

    Перемішуємо, варимо 2-3 хвилини і вливаємо бульйон. Доводимо ароматну солянку до кипіння, варимо 5-7 хвилин, пробуємо на сіль.

    Розливаємо гарячу м’ясну солянку по тарілках, додаємо шматочки лимона, сметану, за бажанням оливки і подаємо. Приємного апетиту!