Відмінний рецепт приготування солянки з ковбаси, шинки, копченої грудинки і солоних огірків.
Інгредієнти
-
250 гр.
— ковбаса
-
250 гр.
— шинка
-
300 гр.
— свинина (копчена грудинка)
-
4 шт.
— огірок (солоні)
-
1 шт.
— перець (червоний солодкий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— лавровий лист
-
3 ст. л.
— томатна паста
-
1,5-2 літра
— бульйон
-
1 ч. л.
— паприка
-
1/2 шт.
— лимон
-
5-6 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сметана
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Ковбасу, шинку, копчену грудинку нарізаємо соломкою.
Солоні огірки нарізаємо соломкою. Перець червоний – шматочками. Цибулю – дрібно.
У каструлю наливаємо олію і обсмажуємо підготовлений цибулю 2-3 хвилини. Додаємо підготовлені ковбасу, шинку і грудинку і обсмажуємо 2-3 хвилини. Викладаємо червоний перець, солоні огірки, томатну пасту, лавровий лист, мелений перець і паприку.
Перемішуємо, варимо 2-3 хвилини і вливаємо бульйон. Доводимо ароматну солянку до кипіння, варимо 5-7 хвилин, пробуємо на сіль.
Розливаємо гарячу м’ясну солянку по тарілках, додаємо шматочки лимона, сметану, за бажанням оливки і подаємо. Приємного апетиту!