Відмінний рецепт гарніру з зеленого свіжого або замороженого горошку з часником і ароматними спеціями.
Інгредієнти
-
300 гр.
— горох (зелений свіжий або заморожений)
-
1 зубчик
— часник
-
2 ч. л.
— гірчиця (насіння)
-
1/2 ч. л.
— кмин (мелений)
-
1/2 ч. л.
— паприка
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
2 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування краще використовувати свіжий горошок, але можна і заморожений. Якщо використовуємо свіжий, то горошок добре промиваємо і відкидаємо на друшляк.
У гаряче масло викладаємо неочищений зубчик часнику, кмин, паприку, зміна гірчиці і обсмажуємо 20 секунд.
Додаємо підготовлений горошок і смажимо на середньому вогні близько 15 хвилин, періодично помішуючи. Для замороженого горошку час смаження зменшуємо до 7-8 хвилин.
Ароматний зелений горошок подаємо гарячим до м’ясних або рибних страв. Приємного апетиту!