Смажена молода капуста з кропом


Швидкий рецепт молодої капусти, смажену з цибулею, морквою і кропом. Ароматна капуста відмінно підійде як гарнір.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — капуста (молода білокачанна)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — морква

  • 4 гілочки

    — кріп

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (суміш перців)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Молоду капусту промиваємо і видаляємо пошкоджені листя.


    Підготовлені качани капусти дрібно натираємо на спеціальній тертці або, що дуже легко зробити з молодою капустою, нарізаємо тонко ножем. Додаємо 1 ч. л. солі і мнемо трохи руками, поки капуста не втратить обсяг. Очищену моркву натираємо, цибулю дрібно нарізаємо.


    У великій сковороді розігріваємо масло викладаємо підготовлену нарізану цибулю і обсмажуємо близько 5 хвилин, додаємо моркву, подрібнену молоду капусту і смажимо на середньому вогні 10 хвилин, помішуючи. Додаємо в капусту суміш перців (дуже ароматна приправа), нарізаний кріп, можна додати мелений чебрець і смажимо ще 5-7 хвилин, помішуючи. Пробуємо на сіль.

    Ароматну молоду капусту подаємо до м’яса або окремо з хлібом. Приємного апетиту!