Швидкий рецепт молодої капусти, смажену з цибулею, морквою і кропом. Ароматна капуста відмінно підійде як гарнір.
Інгредієнти
-
1 кг.
— капуста (молода білокачанна)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— морква
-
4 гілочки
— кріп
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (суміш перців)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Молоду капусту промиваємо і видаляємо пошкоджені листя.
Підготовлені качани капусти дрібно натираємо на спеціальній тертці або, що дуже легко зробити з молодою капустою, нарізаємо тонко ножем. Додаємо 1 ч. л. солі і мнемо трохи руками, поки капуста не втратить обсяг. Очищену моркву натираємо, цибулю дрібно нарізаємо.
У великій сковороді розігріваємо масло викладаємо підготовлену нарізану цибулю і обсмажуємо близько 5 хвилин, додаємо моркву, подрібнену молоду капусту і смажимо на середньому вогні 10 хвилин, помішуючи. Додаємо в капусту суміш перців (дуже ароматна приправа), нарізаний кріп, можна додати мелений чебрець і смажимо ще 5-7 хвилин, помішуючи. Пробуємо на сіль.
Ароматну молоду капусту подаємо до м’яса або окремо з хлібом. Приємного апетиту!