1. Картопля, смажена з лісовими грибами та цибулею
Що може бути смачніше лісових грибочків?! Тільки картопелька, смажена з ними. Не важливо які вони у вас — свіжі або заморожені, адже вийде однаково смачно. Приготувати це блюдо дуже просто. Воно виручає нас, коли смачний і ситний вечеря потрібно в найкоротші терміни. Спробуйте посмажити картоплю по цьому рецепту з лісовими грибочками. Вам неодмінно сподобається.
Інгредієнти:
- 4 великих картоплини;
- 1 цибулина;
- 1-2 зубки часнику;
- лісові гриби 300-400 грам;
- сіль на смак;
- олія для обсмажування;
- чорний перчик на смак;
- можна використовувати сметану для подачі.
Покрокове опис рецепту:
1.Гриби помити й очистити. Нарізати середніми шматочками. Воду закип’ятити і покласти туди гриби. Після повного скипання, проварити 5-8 хвилин. Ви можете варити їх цілком, а розрізати після охолодження.
2. Відкинути гриби на друшляк. Дочекатися повного стікання води.
3. На розпеченій з маслом сковороді обсмажити дрібно подрібнені цибуля та часник. Через 5 хвилин додати гриби, посолити і підсмажити до готовності. Після цього, цибульно-грибну масу перекласти в інший посуд.
4. У цієї ж сковороду додати ще трохи олії і смажити картоплю. Це займе не більше 5-7 хвилин.
5. Додати до картоплі гриби, посолити і поперчити на смак. Перемішати і смажити ще пару хвилин.
Після цього, страва готова. Подавати можна як у гарячому, так і в злегка охолодженому вигляді. Приємного апетиту!