Смажена картопля з грибами – рецепти приготування на сковороді

1. Картопля, смажена з лісовими грибами та цибулею

Що може бути смачніше лісових грибочків?! Тільки картопелька, смажена з ними. Не важливо які вони у вас — свіжі або заморожені, адже вийде однаково смачно. Приготувати це блюдо дуже просто. Воно виручає нас, коли смачний і ситний вечеря потрібно в найкоротші терміни. Спробуйте посмажити картоплю по цьому рецепту з лісовими грибочками. Вам неодмінно сподобається.

Інгредієнти:

  • 4 великих картоплини;
  • 1 цибулина;
  • 1-2 зубки часнику;
  • лісові гриби 300-400 грам;
  • сіль на смак;
  • олія для обсмажування;
  • чорний перчик на смак;
  • можна використовувати сметану для подачі.

Покрокове опис рецепту:

1.Гриби помити й очистити. Нарізати середніми шматочками. Воду закип’ятити і покласти туди гриби. Після повного скипання, проварити 5-8 хвилин. Ви можете варити їх цілком, а розрізати після охолодження.

2. Відкинути гриби на друшляк. Дочекатися повного стікання води.

3. На розпеченій з маслом сковороді обсмажити дрібно подрібнені цибуля та часник. Через 5 хвилин додати гриби, посолити і підсмажити до готовності. Після цього, цибульно-грибну масу перекласти в інший посуд.

4. У цієї ж сковороду додати ще трохи олії і смажити картоплю. Це займе не більше 5-7 хвилин.

5. Додати до картоплі гриби, посолити і поперчити на смак. Перемішати і смажити ще пару хвилин.

Після цього, страва готова. Подавати можна як у гарячому, так і в злегка охолодженому вигляді. Приємного апетиту!