6. Відео – Секрет смачної смаженої картоплі з цибулею
Як швидко і смачно посмажити картоплю, щоб вона була рум’яною і засмаженою? Автор ролика зробить на ваших очах.
Приємного перегляду!
Отже, ми розглянули найбільш смачні та прості варіанти, як посмажити картоплю з цибулею. На завершення можна виділити кілька секретів ідеального страви:
- Сковороду з олією, перед відправкою туди картоплі, потрібно максимально загострити;
- Після того, як ви переклали картоплю в киплячу олію, накрийте її кришкою і смажте на високій потужності не менше 5 хвилин. При цьому перемішувати не треба. Так скибочки підрум’яняться і схопляться скоринкою з одного боку. Тільки після цього потрібно перевернути. За весь час готування, перевертати овочі потрібно не більше 3 разів;
- Сковорідку для смаження краще вибирати з товстим дном. Саме такий посуд забезпечить рівномірну прожарювання і вбереже страва від згоряння;
- У сковорідку слід викладати картопля максимум в 3 шари. Більша кількість погано просмажиться в середині підгорить і знизу;
- Солити слід в кінці приготування.
Смажену картоплю з цибулею люблять всі. Адже це дуже смачно і просто в приготуванні!
Я бажаю вам успіхів на кухні і не тільки! До швидких зустрічей!