Смажена картопля з цибулею – прості і смачні рецепти

6. Відео – Секрет смачної смаженої картоплі з цибулею

Як швидко і смачно посмажити картоплю, щоб вона була рум’яною і засмаженою? Автор ролика зробить на ваших очах.

Приємного перегляду!

Отже, ми розглянули найбільш смачні та прості варіанти, як посмажити картоплю з цибулею. На завершення можна виділити кілька секретів ідеального страви:

  1. Сковороду з олією, перед відправкою туди картоплі, потрібно максимально загострити;
  2. Після того, як ви переклали картоплю в киплячу олію, накрийте її кришкою і смажте на високій потужності не менше 5 хвилин. При цьому перемішувати не треба. Так скибочки підрум’яняться і схопляться скоринкою з одного боку. Тільки після цього потрібно перевернути. За весь час готування, перевертати овочі потрібно не більше 3 разів;
  3. Сковорідку для смаження краще вибирати з товстим дном. Саме такий посуд забезпечить рівномірну прожарювання і вбереже страва від згоряння;
  4. У сковорідку слід викладати картопля максимум в 3 шари. Більша кількість погано просмажиться в середині підгорить і знизу;
  5. Солити слід в кінці приготування.

Смажену картоплю з цибулею люблять всі. Адже це дуже смачно і просто в приготуванні!

Я бажаю вам успіхів на кухні і не тільки! До швидких зустрічей!