Смажена картопля з цибулею – прості і смачні рецепти

5. Рецепт молодий смаженої картоплі з цибулею і сосисками

Як же смачна молода картопелька! А особливо в смаженому вигляді. Її незаперечною перевагою у смаженні є ще й те, що чистити її не потрібно. Адже шкірка тонка і ніжна. Я пропоную вам приготувати її за цим рецептом, з сосисками. Виходить неймовірно смачно!

Інгредієнти:

  • 900 грам молодої картоплі;
  • 3 зубчики часнику;
  • Сіль і перчик на смак;
  • 400 грам сосисок;
  • 60 мл олії;
  • Одна велика цибулина.

Приготування:

1.Картопля, як я вже казала, можна не чистити. Краще вибирати невеликі плоди, щоб нарізати їх акуратними шматочками. Старанно промити її, краще кухонних губкою, позбавляючись від забруднень.

Якщо ви використовуєте немолодий картопля, його краще очистити.

2.Нарізати картоплю на 4-6 частин залежно від розміру.

3.Перекласти в глибоку миску, присолит, поперчити на смак і старанно перемішати.

4.У сковорідці максимально загострити пісне масло. Відправити сюди картопляні скибочки. Обсмажити на сильному вогні 5 хвилин, не перемішуючи.

5.Дрібно нарізати цибулю і додати в сковорідку. Акуратно, але старанно перемішати.

6.Коли картопля з цибулею зарум’яняться, наріжте кружечками сосиски і часник дрібно нарубаєте. Додайте їх у страву.

7.Смажити на помірної потужності, періодично (але не часто) перемішуючи. Коли підрум’яняться сосиски, страву можна вважати готовим.

8.В доповнення страва не потребує. Але буде не зайвим подати його зі сметанкою, соусом Тартар, солоним огірочком або зеленню.

Приємного апетиту!