3. Як смажити картоплю на сковороді з цибулею і яйцем
Ситне і смачне блюдо виходить за цим рецептом. Всі продукти прості і доступні. Можна приготувати його на швидку руку. Коли немає багато часу на готування. Якщо вам захотілося чогось смачненького і негайно, приготуйте смажену картоплю з цибулею і яйцем.
Інгредієнти:
- Півкіло очищеної картоплі;
- Сіль, перчик і інші приправи на смак;
- Велика цибулина;
- 3 сирих яйця;
- 2 зубчики часнику (можна регулювати кількість на смак);
- Пісне масло.
Приготування:
1.На сковороді розжарити приблизно 4 столові ложки олії.
2.Картоплю нарізати великими шматочками. Викласти їх на дошку або в миску. Посолити і приправити за смаком.
3.Додати пару столових ложок олії і перемішати руками, щоб кожен шматочок був в приправах, солі та олії.
4.Викласти в розпечене масло картоплю. Смажимо на сильному вогні.
5.Півкільцями середньої товщини нарубати цибулю. Через п’ять хвилин смаження картоплі, викласти на неї цибулька. Акуратно, але старанно перемішати.
6.Дрібно нарізати часник. Прикрити кришкою і готувати на середній потужності плити приблизно 20 хвилин. Перемішувати часто не можна, якщо ви хочете зберегти цілісність картопляних скибочок. За цей час досить 2-3 разів перевертання.
7.Зробити два отвори в картоплі ложкою і розбити в кожен по яйцю. Ножем трохи перемішати жовток. Накрити кришкою і готувати 15 хвилин, не перемішуючи, на середній потужності.
8.Картопелька з цибулею і яйцем готова! Можна подавати! Приємного апетиту!