Простий рецепт ароматної смаженого страви з капусти, яловичого фаршу, печериць і консервованої кукурудзи.
Інгредієнти
-
1 кг.
— капуста (білокачанна)
-
500 гр.
— м’ясний фарш (яловичий)
-
300 гр.
— печериці (свіжі)
-
1/2 банки
— кукурудза (консервована)
-
1/2 пучка
— зелена цибуля
-
1 зубчик
— часник
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Білу частину цибулі відрізаємо, промиваємо та нарізаємо дрібно, капусту — соломкою.
В олії швидко обсмажуємо цибулю і викладаємо капусту, трохи додаємо води і смажимо на середньому вогні, помішуючи, поки не станемо м’якою і злегка не підсмажиться.
Окремо обсмажуємо до готовності на олії нарізані гриби, яловичий фарш і потім з’єднуємо гриби з фаршем і кукурудзою без розсолу. Перчимо, солимо і пробуємо.
Підготовлену смажену капусту викладаємо в фарш з грибами, додаємо подрібнений часник, перемішуємо, обсмажуємо 2-3 хвилини і знімаємо з вогню.
Подаємо ароматну капусту з яловичим фаршем і грибами гарячою як основне блюдо. Прикрашаємо капусту нарізаною зеленою цибулею. Приємного апетиту!