Смажена капуста з фаршем, грибами і кукурудзою


Простий рецепт ароматної смаженого страви з капусти, яловичого фаршу, печериць і консервованої кукурудзи.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — капуста (білокачанна)

  • 500 гр.

    — м’ясний фарш (яловичий)

  • 300 гр.

    — печериці (свіжі)

  • 1/2 банки

    — кукурудза (консервована)

  • 1/2 пучка

    — зелена цибуля

  • 1 зубчик

    — часник

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Білу частину цибулі відрізаємо, промиваємо та нарізаємо дрібно, капусту — соломкою.


    В олії швидко обсмажуємо цибулю і викладаємо капусту, трохи додаємо води і смажимо на середньому вогні, помішуючи, поки не станемо м’якою і злегка не підсмажиться.


    Окремо обсмажуємо до готовності на олії нарізані гриби, яловичий фарш і потім з’єднуємо гриби з фаршем і кукурудзою без розсолу. Перчимо, солимо і пробуємо.


    Підготовлену смажену капусту викладаємо в фарш з грибами, додаємо подрібнений часник, перемішуємо, обсмажуємо 2-3 хвилини і знімаємо з вогню.

    Подаємо ароматну капусту з яловичим фаршем і грибами гарячою як основне блюдо. Прикрашаємо капусту нарізаною зеленою цибулею. Приємного апетиту!