Скумбрія, запечена з майонезом і сиром


Відмінний рецепт ароматної риби скумбрії, запеченої з майонезом і копченим сиром.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — скумбрія

  • 200 гр.

    — сир (копчений або звичайний)

  • 3 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 8 ст. л.

    — майонез

  • 4 щіпки

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У скумбрії розкриваємо черевце, очищаємо від нутрощів, зрізаємо зябра і промиваємо. Натираємо готові тушки сіллю.

    На змащене деко викладаємо поруч підготовлену скумбрію, щедро змащуємо майонезом і посипаємо перцем.


    Цибулю нарізаємо соломкою і рівномірно викладаємо на скумбрію.


    Сир крупно натираємо і покриваємо рибу з цибулею. Копчений сир додасть рибі неповторний смак. Наливаємо навколо риби 100 мл. води.


    Відправляємо скумбрію під копченим сиром в розігріту духовку при 200 градусах на 20 хвилин.

    Готову смачну скумбрію з сиром і майонезом подаємо гарячою з овочами. Приємного апетиту!