Відмінний рецепт ароматної риби скумбрії, запеченої з майонезом і копченим сиром.
Інгредієнти
-
4 шт.
— скумбрія
-
200 гр.
— сир (копчений або звичайний)
-
3 шт.
— цибуля ріпчаста
-
8 ст. л.
— майонез
-
4 щіпки
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
У скумбрії розкриваємо черевце, очищаємо від нутрощів, зрізаємо зябра і промиваємо. Натираємо готові тушки сіллю.
На змащене деко викладаємо поруч підготовлену скумбрію, щедро змащуємо майонезом і посипаємо перцем.
Цибулю нарізаємо соломкою і рівномірно викладаємо на скумбрію.
Сир крупно натираємо і покриваємо рибу з цибулею. Копчений сир додасть рибі неповторний смак. Наливаємо навколо риби 100 мл. води.
Відправляємо скумбрію під копченим сиром в розігріту духовку при 200 градусах на 20 хвилин.
Готову смачну скумбрію з сиром і майонезом подаємо гарячою з овочами. Приємного апетиту!