Шоколадні млинці з корицею


Оригінальний рецепт ароматних шоколадних млинців з додаванням кориці.

Інгредієнти

  • 300 мл.

    — молоко (2,8%)

  • 125 гр.

    — борошно (пшеничне)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 20 гр.

    — цукор

  • 15 гр.

    — какао (порошок)

  • 1 ч. л.

    — кориця

  • 1 щіпка

    — сіль

  • 40 мл.

    — рослинна олія (+ для сковороди)

Рецепт приготування

    У мисці збиваємо яйця з корицею, цукром, сіллю і какао-порошком. Вливаємо молоко, масло і порціями додаємо борошно. Замішуємо однорідне шоколадне тісто. Накриваємо підготовлене ароматне тісто і залишаємо на столі на 20 хвилин.


    Через 20 хвилин шоколадне наливаємо тісто ополоником на змащену сковороду.


    Повертаючи сковороду в різні боки, закриваємо тестом дно і ставимо на середній вогонь.
    Як тільки одна сторона шоколадного млинця підсмажиться, перевертаємо на інший.


    Викладаємо ароматні млинці стопкою і остуджуємо.

    До таких шоколадним млинців відмінно підійде начинка з підсолодженого вершкового сиру Маскарпоне або збитих вершків зі свіжими фруктами. Приємного апетиту!