Що приготувати на вечерю — рецепт галушок з недорогих продуктів

Приготування рибного соусу:

  • Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Зелену цибулю дрібно порізати.
  • Рибу нарізати кубиками.

  • На сковороді нагріти вершкове масло, обсмажити цибулю 3-5 хвилин,

  • додати вершки і курячий бульйон,

  • рибу, білий перець, сіль за смаком і зелену цибулю, тушкувати 3 хвилини.

  • Розкласти галушки по порційних тарілках і залити гарячим рибним соусом. Подати з відвареною брокколі.

  • Ми робили рибу в двох варіантах, один варіант — риба шматочками (див. вище), другий — рибу розчавили виделкою. Кому, що подобається.
Для соусу Pesto (песто):

  • Корінь імбиру середній — 1 шт.
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Горіхи кедрові — 1/4 склянки
  • Кінза свіжа — 3-4 гілочки
  • Базилік свіжий — 8 листочків
  • Сік половини лимона
  • Масло рослинне — 1/3 склянки
  • Перець чилі — 0,5 чайної ложки
  • Олія кунжутна — 1 ч. л.