Приготування рибного соусу:
- Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Зелену цибулю дрібно порізати.
- Рибу нарізати кубиками.
- На сковороді нагріти вершкове масло, обсмажити цибулю 3-5 хвилин,
- додати вершки і курячий бульйон,
- рибу, білий перець, сіль за смаком і зелену цибулю, тушкувати 3 хвилини.
- Розкласти галушки по порційних тарілках і залити гарячим рибним соусом. Подати з відвареною брокколі.
- Ми робили рибу в двох варіантах, один варіант — риба шматочками (див. вище), другий — рибу розчавили виделкою. Кому, що подобається.
Для соусу Pesto (песто):
- Корінь імбиру середній — 1 шт.
- Часник — 2-3 зубчики
- Горіхи кедрові — 1/4 склянки
- Кінза свіжа — 3-4 гілочки
- Базилік свіжий — 8 листочків
- Сік половини лимона
- Масло рослинне — 1/3 склянки
- Перець чилі — 0,5 чайної ложки
- Олія кунжутна — 1 ч. л.