Що приготувати на вечерю — рецепт галушок з недорогих продуктів

Для сирного соусу:

  • Помідори — 2-3 шт.
  • Вершкове масло — 1 ст. л.
  • Сир «моцарелла» — 100-120 р.
  • Базилік свіжий — 4-5 листочків або 0,5 ч. л. сушеного
  • Сіль

Приготування сирного соусу:

  • Помідори помити, вирізати плодоніжку, нарізати кубиками.

  • Сир порізати кубиками.

  • На сковороді розтопити вершкове масло, покласти помідори і тушкувати 7-10 хвилин.

  • В помідори покласти сухий базилік (якщо базилік свіжий, то будемо додавати його після розплавлення сиру),

  • додати сир.

  • Як тільки сир розплавиться, акуратно перемішати, викласти в соус галушки

  • і відразу розкласти по порційних тарілках.
Для рибного соусу:

  • Масло вершкове — 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста — 1 середня головка
  • Вершки — 1/4 склянки
  • Курячий бульйон — 1/4 склянки
  • Перець білий — 1 щіпка
  • Лосось копчений — 100-120 р. (ми брали гарячого копчення, якщо у вас немає, можете використовувати холодного копчення або консервований)
  • Зелена цибуля — 2 ст. л.
  • Сіль