Для сирного соусу:
- Помідори — 2-3 шт.
- Вершкове масло — 1 ст. л.
- Сир «моцарелла» — 100-120 р.
- Базилік свіжий — 4-5 листочків або 0,5 ч. л. сушеного
- Сіль
Приготування сирного соусу:
- Помідори помити, вирізати плодоніжку, нарізати кубиками.
- На сковороді розтопити вершкове масло, покласти помідори і тушкувати 7-10 хвилин.
- В помідори покласти сухий базилік (якщо базилік свіжий, то будемо додавати його після розплавлення сиру),
- Як тільки сир розплавиться, акуратно перемішати, викласти в соус галушки
- і відразу розкласти по порційних тарілках.
Для рибного соусу:
- Масло вершкове — 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста — 1 середня головка
- Вершки — 1/4 склянки
- Курячий бульйон — 1/4 склянки
- Перець білий — 1 щіпка
- Лосось копчений — 100-120 р. (ми брали гарячого копчення, якщо у вас немає, можете використовувати холодного копчення або консервований)
- Зелена цибуля — 2 ст. л.
- Сіль