2. Вечерю на швидку руку — локшин ник з макаронів
Інгредієнти:
- Макарони, вермішель, локшина, що залишилися від попереднього вечері або обіду.
- Яйця — 2-3 шт.
- Цукор — 1-2 ч. л.
- Сіль за смаком
- Молоко — 0,5 — 3/4 склянки
- Вершкове масло — 1 ст. л.
Приготування:
1. В яйця додати сіль, цукор.
2. З’єднати з молоком, злегка збити віночком,
3. Залити отриманою сумішшю готові макаронні вироби.
4. На сковороді розігріти вершкове масло.
5. Викласти отриману макаронну суміш.
6. Обсмажити з одного боку до рум’яної скоринки, перевернути і обсмажити з іншого боку.
Викласти на тарілку, нарізати на порційні шматочки. Подати зі сметаною, чаєм, кавою.
Приємного апетиту!
3. Смачний вечерю вдома — кабачки з грибами
Інгредієнти:
- Гриби шиітаке (або шампіньйони) — 10-150 р.
- Цибуля — 1 середня головка
- Кабачок — 1 середній
- Масло вершкове — 1-2 ст. л.
- Сіль, перець за смаком