Що приготувати на вечерю — 8 простих і недорогих рецептів

2. Вечерю на швидку руку — локшин ник з макаронів

Інгредієнти:
  • Макарони, вермішель, локшина, що залишилися від попереднього вечері або обіду.
  • Яйця — 2-3 шт.
  • Цукор — 1-2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Молоко — 0,5 — 3/4 склянки
  • Вершкове масло — 1 ст. л.

Приготування:

1. В яйця додати сіль, цукор.

2. З’єднати з молоком, злегка збити віночком,

3. Залити отриманою сумішшю готові макаронні вироби.

4. На сковороді розігріти вершкове масло.

5. Викласти отриману макаронну суміш.

6. Обсмажити з одного боку до рум’яної скоринки, перевернути і обсмажити з іншого боку.

Викласти на тарілку, нарізати на порційні шматочки. Подати зі сметаною, чаєм, кавою.

Приємного апетиту!

3. Смачний вечерю вдома — кабачки з грибами

Інгредієнти:

  • Гриби шиітаке (або шампіньйони) — 10-150 р.
  • Цибуля — 1 середня головка
  • Кабачок — 1 середній
  • Масло вершкове — 1-2 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком