Приготування:
1. Макарони відварити, промити, заправити вершковим маслом.
2. Овочі 4-5 кружечків баклажанів, кабачків, моркви порізати соломкою. Половину цибулини нарізати півкільцями. Дві половинки перців різних кольорів порізати півкільцями, помідори порізати часточками. Зелену квасолю порізати довгою 3-4 див. Кольорову капусту 3-5 суцвіть розібрати на маленькі суцвіття.
3. На сковороді розігріти 2-3 ст. л рослинного масла, обсмажити і тушкуйте 5-7 хвилин все дрібно нарізані овочі.
4. Овочі посолити, поперчити, додати цвітну капусту
5. Зелену квасолю.
6. Помідори.
7. Перець чилі.
8. Якщо рідини буде замало додати 3-5 ложок води.
9. все перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще 5-7 хвилин на невеликому вогні.
Макарони викласти на порційні тарілки і зверху залити овочевим соусом.
Приємного апетиту!