Як правильно приготувати зелений суп зі щавлем — покрокові рецепти
Отже ми сьогодні будемо готувати 1 зелений борщ з двома видами м’яса. 1 суп зі щавлем без м’яса. 1 суп, який буде і з м’ясом та без м’яса. Як це, дивіться у рецептах.
Меню:
- Зелений борщ зі щавлем і яйцем рецепт з фото покроково
- Рецепт супу з щавлем і з яйцем
- Класичний суп зі щавлем, з яйцем — рецепт з фото
- Відео — Щавлевий суп
- Відео — Суп зі щавлем
-
Зелений борщ зі щавлем і яйцем рецепт з фото покроково
Інгредієнти:
- Індичка — ніжка
- Яловичина або свинина( мова)
- Цибуля — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Картопля — 4-5 середніх
- Яйця — 3-4 шт.
- Щавель — пучок
- Сіль, перець
- Зелень
Якщо ви любите дуже густий суп можете додати картоплі та яєць.
Приготування:
Будемо готувати борщ з 2-х сортів м’яса. Це індичка і свинина, але беремо не саме м’ясо, а 2 мови. Індичка плюс мови, виходить дуже смачний зелений борщ. Звичайно можна взяти будь-яке м’ясо, яке у вас є, але спробуйте саме цей варіант. Я думаю вам сподобається.