Ароматний шашлик з курячих стегон. Маринуємо шашличок мінімум на 6 годин в майонезі з часничком.
Інгредієнти
-
900 гр.
— курка (стегно)
-
1 чашка
— майонез
-
2 зубчики
— часник
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
З курячих стегон зрізаємо м’ясо, шкіру і нарізаємо на великі шматки (навпіл). Викладаємо в миску і солимо. Майонез змішуємо з перцем, подрібненим часником і додаємо до підготовленим курячих шматочків.
Миску з шматочками курки в ароматному маринаді накриваємо і ставимо в холодильник мінімум на 6,5 години (краще на ніч).
Насаджуємо мариновані шматочки курочки на шпажки.
Обсмажуємо підготовлені курячі шашлички на грилі з обох боків до коричневого кольору.
Подаємо ароматні шашлички з курячих стегон гарячими зі свіжими овочами. Приємного апетиту!