Салат з курячою грудкою, грибами і смачним соусом

Готуємо соус:

9. Жовток збити з гірчицею, лимонним соком або оцтом, цукром, сіллю в густу масу,

10. підливаючи потроху салатне рослинне масло, перемішуючи зі сметаною.

11. Додати базилік, посолити, поперчити.

12. Полити цим соусом салат, дати просочитися. Можете посипати зеленню.

Салат можна викласти на зелене листя, або залишити в салатниці. Є такий салат можна з чим хочете. Гриби поєднуються з багатьма стравами.

Приємного апетиту!

Відео — Незвичайний святковий салат з куркою і грибами

Інгредієнти — шари:
  • 400 гр курячих стегенець (або курячої грудки)
  • 50 гр чорносливу
  • 400 гр грибів (у мене печериці)
  • 1 цибулина
  • 2 великих яйця
  • 2 огірка
  • 100 гр майонезу
  • 100 гр натурального йогурту
  • 1-2 зубчики часнику
  • сіль, перець

Приємного апетиту!