Салат з крабовими паличками — святкові рецепти

Інгредієнти:

  • 250 г крабових паличок
  • Майонез 4 столові ложки (на смак)
  • 200 г консервованої кукурудзи
  • Рис сухе – 100 р.
  • Відварені до крутого жовтка яйця – 4 штуки
  • Один огірок, середнього розміру (свіжий)

Приготування:

1.Починаємо приготування з самого складного (якщо можна так сказати) – варіння рису. Хоча і це дуже просто. Відварюємо її в киплячій воді, з додаванням солі, приблизно 15 хвилин. Потім перекидаємо в друшляк. Промиваємо холодною водою, даємо повністю стекти рідини. Яйця також відварюємо, до крутого жовтка.

2.Палички нарізаємо невеликими кубиками. Відправляємо відразу в миску.

3.Такими ж кубиками нарізаємо варені яйця. Відправляємо їх до паличок.

4.З банки з кукурудзою всю рідину зливаємо. Зернятка пересипаємо в основну масу.

5.Огірок нарізаємо теж кубиками, приблизно сумірними з іншими продуктами. Відправляємо його в ту ж посудину, разом з остившім рисом.

6.На смак кладемо майонез, сіль і трохи перцю. Все перемішуємо.

7.На святковому столі салат повинен бути красивим. Пропоную вам один з варіантів подачі. Глибоку миску зсередини обкладаємо щільно плівкою. Перекладаємо масу, ущільнюємо і перевертаємо. Тепер можна прибирати посуд, плівку. Прикрашати зверху наше творіння на смак. Наприклад, зеленню і червоною ікрою.