Інгредієнти:
- 250 г крабових паличок
- Майонез 4 столові ложки (на смак)
- 200 г консервованої кукурудзи
- Рис сухе – 100 р.
- Відварені до крутого жовтка яйця – 4 штуки
- Один огірок, середнього розміру (свіжий)
Приготування:
1.Починаємо приготування з самого складного (якщо можна так сказати) – варіння рису. Хоча і це дуже просто. Відварюємо її в киплячій воді, з додаванням солі, приблизно 15 хвилин. Потім перекидаємо в друшляк. Промиваємо холодною водою, даємо повністю стекти рідини. Яйця також відварюємо, до крутого жовтка.
2.Палички нарізаємо невеликими кубиками. Відправляємо відразу в миску.
3.Такими ж кубиками нарізаємо варені яйця. Відправляємо їх до паличок.
4.З банки з кукурудзою всю рідину зливаємо. Зернятка пересипаємо в основну масу.
5.Огірок нарізаємо теж кубиками, приблизно сумірними з іншими продуктами. Відправляємо його в ту ж посудину, разом з остившім рисом.
6.На смак кладемо майонез, сіль і трохи перцю. Все перемішуємо.
7.На святковому столі салат повинен бути красивим. Пропоную вам один з варіантів подачі. Глибоку миску зсередини обкладаємо щільно плівкою. Перекладаємо масу, ущільнюємо і перевертаємо. Тепер можна прибирати посуд, плівку. Прикрашати зверху наше творіння на смак. Наприклад, зеленню і червоною ікрою.