Швидкий рецепт ніжного салату з червоної квасолі, консервованих ананасів, сиру, яблук і цибулі-порею.
Інгредієнти
-
1 банку
— квасоля (консервована червона)
-
100 гр.
— сир (твердий)
-
1 шт.
— яблуко
-
1/2 банки
— ананас (консервований)
-
1/2 стебла
— цибуля-порей
-
1 ч. л.
— гірчиця (їдальня)
-
3-4 ст. л.
— майонез
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Квасоля з ананасами відкриваємо і зливаємо.
Білу частину цибулі-порею розрізаємо навпіл і тонко нарізаємо, ананас нарізаємо на невеликі шматочки, сир — на дрібні кубики, очищене яблуко — соломкою. Всі викладаємо в миску, додаємо червону квасоля, майонез, гірчицю, трохи солі і добре перемішуємо.
Готовий ароматний салат з квасолі викладаємо в салатник, прикрашаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!