Салат з червоною квасолею, ананасами і сиром


Швидкий рецепт ніжного салату з червоної квасолі, консервованих ананасів, сиру, яблук і цибулі-порею.

Інгредієнти

  • 1 банку

    — квасоля (консервована червона)

  • 100 гр.

    — сир (твердий)

  • 1 шт.

    — яблуко

  • 1/2 банки

    — ананас (консервований)

  • 1/2 стебла

    — цибуля-порей

  • 1 ч. л.

    — гірчиця (їдальня)

  • 3-4 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Квасоля з ананасами відкриваємо і зливаємо.

    Білу частину цибулі-порею розрізаємо навпіл і тонко нарізаємо, ананас нарізаємо на невеликі шматочки, сир — на дрібні кубики, очищене яблуко — соломкою. Всі викладаємо в миску, додаємо червону квасоля, майонез, гірчицю, трохи солі і добре перемішуємо.

    Готовий ароматний салат з квасолі викладаємо в салатник, прикрашаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!