Барвистий і дуже смачний салат із стручкової квасолі (зелена і жовта), помідорів, часнику і цибулі.
Інгредієнти
-
500 гр.
— помідори
-
400 гр.
— квасоля (стручкова)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ст. л.
— оцет (бальзамічний)
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Стручкову квасолю, якщо беремо свіжу, варимо в киплячій воді 5-7 хвилин до м’якості. Якщо використовуємо заморожену, то не розморожуємо і варимо 10-12 хвилин. Готову стручкову квасолю відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою.
Помідори нарізаємо скибочками або, якщо беремо невеликі, навпіл і викладаємо в миску. Додаємо до помідорів нарізані часник з цибулею.
У чашці змішуємо бальзамічний оцет, олію, сіль (1-2 щіпки) і мелений перець. Викладаємо в миску підготовлену стручкову квасолю, додаємо заправку і добре перемішуємо. Готовий ароматний салат із стручкової квасолі охолоджуємо 15 хвилин і подаємо. Приємного апетиту!