Салат із стручкової квасолею і помідорами


Барвистий і дуже смачний салат із стручкової квасолі (зелена і жовта), помідорів, часнику і цибулі.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — помідори

  • 400 гр.

    — квасоля (стручкова)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ст. л.

    — оцет (бальзамічний)

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Стручкову квасолю, якщо беремо свіжу, варимо в киплячій воді 5-7 хвилин до м’якості. Якщо використовуємо заморожену, то не розморожуємо і варимо 10-12 хвилин. Готову стручкову квасолю відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою.


    Помідори нарізаємо скибочками або, якщо беремо невеликі, навпіл і викладаємо в миску. Додаємо до помідорів нарізані часник з цибулею.

    У чашці змішуємо бальзамічний оцет, олію, сіль (1-2 щіпки) і мелений перець. Викладаємо в миску підготовлену стручкову квасолю, додаємо заправку і добре перемішуємо. Готовий ароматний салат із стручкової квасолі охолоджуємо 15 хвилин і подаємо. Приємного апетиту!