Складові:
- Лаваш тонкий – 100 г
- Крабові палички – 100 г
- Гливи – 100 г
- Плавлений сир – 40 г
- Твердий сир – 50 г
- Майонез – 1 ст. л.
- Кріп – 10 г
- Сіль, перець – за смаком
Послідовність роботи:
1.Всі продукти укладати поступово в ємність від блендера. Отже, розморожені крабові палички або м’ясо вийняти з упаковок.
2. Гриби відварити до готовності в підсоленій воді. Промити, покласти в ємність для подрібнення. Додати до складу сир, майонез, подрібнений кріп. Сіль, перець тільки на свій особистий розсуд.
3. Усе ретельно подрібнити блендером в кашоподібний стан.
4. Розгорнувши лаваш, розподілити по ньому приготовану начинку. Сформувати рулет, покласти в холод на кілька годин.
Приємного апетиту!
9. Відео — Рулет з Лаваша з Крабовими Паличками
На цьому, мої дорогі, ми зупинимося. Ми розглянули вище декілька цікавих і різноманітних рецептів по приготуванню швидкої, дуже поживною закуски. Сподіваюся, ваша кулінарна книга сьогодні поповнилася новими записами.
Бажаю вам міцного здоров’я, до нових зустрічей!