Рулет з лаваша — 9 кращих рецептів з крабовими паличками

Складові:

  • Лаваш тонкий – 100 г
  • Крабові палички – 100 г
  • Гливи – 100 г
  • Плавлений сир – 40 г
  • Твердий сир – 50 г
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Кріп – 10 г
  • Сіль, перець – за смаком

Послідовність роботи:

1.Всі продукти укладати поступово в ємність від блендера. Отже, розморожені крабові палички або м’ясо вийняти з упаковок.

2. Гриби відварити до готовності в підсоленій воді. Промити, покласти в ємність для подрібнення. Додати до складу сир, майонез, подрібнений кріп. Сіль, перець тільки на свій особистий розсуд.

3. Усе ретельно подрібнити блендером в кашоподібний стан.

4. Розгорнувши лаваш, розподілити по ньому приготовану начинку. Сформувати рулет, покласти в холод на кілька годин.

Приємного апетиту!

9. Відео — Рулет з Лаваша з Крабовими Паличками

На цьому, мої дорогі, ми зупинимося. Ми розглянули вище декілька цікавих і різноманітних рецептів по приготуванню швидкої, дуже поживною закуски. Сподіваюся, ваша кулінарна книга сьогодні поповнилася новими записами.

Бажаю вам міцного здоров’я, до нових зустрічей!