Рулет з лаваша — 9 кращих рецептів з крабовими паличками

6. Рибні консерви з яйцями і крабовими паличками в рулеті, в духовці

Багато хто не люблять готувати цю страву з – за пропитанности, високої вологості лаваша. Однак, вихід із ситуації є завжди. Використовуючи цей рецепт, ви отримаєте блюдо з хрусткою, апетитною і рум’яною скоринкою, зберігши соковитість начинки. Спробуйте, ви відразу змініть своє ставлення на більш позитивне!

Придбати:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Яйця – 5 шт.
  • Крабові палички – 200 г
  • Рибні консерви – 1 банку
  • Майонез
  • Кріп – 1 пучок

Дії:

1.Витягнувши палички з індивідуальних поліетиленових упаковок, натерти його на дрібній тертці.

Для зручності, використовуйте його охолодженим, але не замороженим.

2. Відварити в круту чотири яйця. Злити окріп, залити холодною водою, повністю остудити таким чином. Очистити від шкаралупи. Натерти на дрібній тертці.

3. Розкрити консерви. Розім’яти добре її за допомогою виделки. Або, щоб зовсім була однорідна маса, перекласти в блендер і подрібнити таким способом.

4. З’єднати в чаші підготовлені продукти, додавши до них майонезу пару столових ложок, щоб начинка не вийшла сухою і занадто рідкою.

5. На завершення, промити, підсушити від вологи, подрібнити кріп. Висипати його в загальну масу, перемішати.

6. Розгорнути лаваш, змастити його приготовленої ароматною начинкою. Сформувати щільний, рівний рулет. Покласти його акуратно на деко.

7. Залишився яйце збити виделкою або маленьким віночком. Поставити деко запікатися вже не нагріту духовку при температурі сто п’ятдесят – сто вісімдесят градусів. У процесі запікання, можна ще пару раз блюдо змастити яйцем. Тоді скоринка вийде більш рум’яної, з хрускотом. Через пів години частування можна подавати на стіл. Чудово вживається в будь-якому вигляді.

Позитивного настрою!