Рулет з лаваша — 9 кращих рецептів з крабовими паличками

3. Готуємо рулет з лаваша з крабовими паличками і корейською морквою

Дуже смачна, ніжна закуска не просто оформить, але створить прекрасний святковий настрій. Це частування за смаком особливо тим, хто є любителем гостренького.

Потрібно:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Морква по – корейськи – 200 гр
  • Крабові палички – 250 гр
  • Огірки – 1 середній
  • Майонез – 300 гр
  • Часник – за смаком

Порядок дій:

1.Натерти на дрібній тертці крабові палички, окремо огірок. Сік, що виділився з овоча обов’язково злити. Перемішати овоч з набутою готової, або приготовленої заздалегідь своїми руками, корейською морквою.

2. У миску покласти майонез, видавити в нього очищені зубчики часнику через спеціальний кухонний прилад. Перемішати так, щоб часник максимально рівномірно розподілився в майонезі. Щоб не утворилися часникові скупчення.

3. Перший лист змастити соусом, розсипати по всьому листу крабові палички.

4. Накрити другим листом. Знову змастивши його соусом, розкласти морквяно – огіркову масу.

5. Звернувши рулет, покласти спочатку в морозилку на п’ятнадцять хвилин, після перекласти в холодильник на пару годин. Подавати на стіл з готовності у вигляді нарізаних круглих шматків.

Прекрасного відпочинку!