Рулет з лаваша — 9 кращих рецептів з крабовими паличками

2. Рулет з лаваша з крабовими паличками, плавленим сиром і помідорами

Замінивши твердий сир на плавлений, той що більш м’який, страва набуває зовсім інший вигляд і смак. Воно стає більш ніжним, що тане в роті.

Вимагається:

  • Прямокутний лаваш – 2 шт.
  • Крабові палички – 350 г
  • Плавлений м’який сир – 600 г
  • Зелена цибуля – 1 пучок
  • Сіль, спеції – за смаком
  • Огірки чи помідори – 2 шт., при бажанні

Приготування:

1.Дуже дрібні нарізати зелень, крабові палички. Їх можна розкласти поки на різні тарілки або сазу перемішати в одній.

2. Розкласти два листи лаваша. Змастити їх плавленим сиром. Розсипати підготовлену начинку шарами або відразу перемішану. Кому як більше подобається. Для додання більшої соковитості, можна додати нарізані пластиками огірки чи помідори. Але загалом, смачно і без них.

3. Згорнути хороші щільні рулети. Укласти в поліетиленові пакети, щільно зав’язавши з, випустивши повітря зсередини. Або максимально щільно обернути плівкою. Перекласти в холод на кілька годин.

4. По готовності, нарізати на шматки середньої товщини. Красиво укласти на великий піднос або плоске святкове блюдо. Подати на стіл як самостійне частування, або до чого – небудь.

Приємною компані!