Відмінний рецепт смачних хрустких котлет з рубленого курячого м’яса і брокколі.
Інгредієнти
-
1 шт.
— курка (грудка)
-
1 жменю
— брокколі (суцвіття)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 зубчик
— часник
-
1 склянка
— сухарі (панірувальні)
-
1 ст. л.
— вершкове масло
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— перець (мелений, без горба)
-
2 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
З курячої грудки знімаємо шкіру і зрізаємо м’ясо. Нарізаємо підготовлене куряче м’ясо на маленькі шматочки і викладаємо в миску.
Броколі (суцвіття) викладаємо у киплячу воду, відварюємо 3-4 хвилини і відкидаємо на друшляк. Остиглі суцвіття дрібно нарізаємо і викладаємо до курки.
Додаємо в миску сухарі (2 ст. л.), яйце, подрібнений часник, перець і сіль.
Добре перемішуємо рукою.
Формуємо з підготовленої маси котлети (5 шт.), обвалюємо в сухарях і відправляємо в холодильник на 30 хвилин, щоб при смаженні не розвалювалися.
Охолоджені курячі котлети з брокколі викладаємо в розігріте масло (рослинне і вершкове) і обсмажуємо на середньому вогні з 2-х сторін до коричневої скоринки.
Ароматні курячі котлети подаємо з улюбленим соусом і гарніром. Приємного апетиту!