Рол «Чотири сезони»


Рол Чотири сезони дуже простий у приготуванні, складається всього з п’яти інгредієнтів. Філе тунця і лосося повинні бути правильної форми і однакового розміру.

Інгредієнти

  • — тунець (філе сире)

  • — лосось (філе сире)

  • 1/4 шт.

    — авокадо

  • 1 шт.

    — водорості норі (лист)

  • — рисова крупа (готова для суші)

  • — соєвий соус

Рецепт приготування

    Нарізаємо лосось, тунець і авокадо на шматочки однакового розміру і по довжині дорівнює ширині листа норі.


    Збираємо інгредієнти на одному краю листа норі. Шматочок лосося розміщуємо поруч з скибочкою тунця. На тунець розміщуємо шматочки авокадо. На лосось викладаємо рис.


    Починаємо акуратно згортати рол, утримуючи інгредієнти в прямокутній формі. Загортаємо рол до повного покриття норі. Відрізаємо зайву частину норі.


    Залишаємо рол на 10 хвилин, щоб волога з рису і риби вбралася в норі.

    Розрізаємо рол на невеликі однакові шматочки, викладаємо на тарілку, додаємо маринований імбир і подаємо з соєвим соусом.

  • Приємного апетиту!