Смачний пиріг з рідкого млинцевого тіста з начинкою з смаженої червоної риби, моркви і ріпчастої цибулі.
Інгредієнти
-
450 гр.
— риба (філе, червона або біла)
-
1 1/2 склянки
— мука
-
1 чашка
— молоко
-
1 чашка
— майонез
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 ст. л.
— гірчиця (Діжонська, за бажанням)
-
1/2 ч. л.
— розпушувач
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1/3 шт.
— морква
-
2 гілочки
— кріп
-
1 шт.
— лавровий лист
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для швидкого приготування рибного пирога ставимо за духовку на 190 градусів.
У мисці збиваємо яйця з 2 пучечками солі. Додаємо майонез, молоко, розпушувач, добре перемішуємо і, помішуючи, порціями всипаємо борошно. Отримуємо рідке тісто, як на млинці.
У змащену маслом круглу форму вливаємо половину підготовленого рідкого тіста і відправляємо в духовку на 10 хвилин.
У воді з лавровим листом і сіллю відварюємо філе лосося (або іншої риби) 3-4 хвилини. Виймаємо, остуджуємо і розминаємо виделкою. У маслі обсмажуємо нарізану цибулину з натертою морквою і перемішуємо з подрібненої рибою, кропом і Дижонской гірчицею (можна без неї). Пробуємо на сіль.
У форму на готовий запечений корж викладаємо рівномірно підготовлену рибну начинку і заливаємо зверху залишками рідкого тіста.
Випікаємо ароматний рибний пиріг в духовці 30-35 хвилин, перевіряємо готовність зубочисткою. Подаємо рибний пиріг з млинцевого тіста злегка остигнув. Приємного апетиту!