За цей час приготувати соус до риби:
10. На сковороді розігріти олію, покласти нарізаний імбир, обсмажувати 1-2 хвилини, додати часник, перемішати, обсмажити ще 1-2 хвилини,
11. додати помідори, перемішати,
12. долити бульйон, довести до кипіння, при необхідності посолити, поперчити,
13. додати петрушку, розведений крохмаль, довести до кипіння і зняти з гарячої плити.
Готуємо рибу:
14. Деко висунути з духовки, фольгу змастити рослинним маслом і відразу ж покласти підготовлене філе.
15. Деко засунути і запікати на грилі рибу 4-5 хвилин, не перевертаючи.
16. Виймаємо рибу, перекладаємо на підігріте блюдо
17. Заливаємо киплячим соусом.
У порційні тарілки розкладаємо рис, зверху кладемо філе однієї риби і щедро поливаємо імбирним соусом.
Риба виходить м’яка і ніжна, просочена запахами імбиру і часнику. Ну дуже смачно.
Приємного апетиту!