Риба в духовці — як смачно і просто запекти рибу

За цей час приготувати соус до риби:

10. На сковороді розігріти олію, покласти нарізаний імбир, обсмажувати 1-2 хвилини, додати часник, перемішати, обсмажити ще 1-2 хвилини,

11. додати помідори, перемішати,

12. долити бульйон, довести до кипіння, при необхідності посолити, поперчити,

13. додати петрушку, розведений крохмаль, довести до кипіння і зняти з гарячої плити.

Готуємо рибу:

14. Деко висунути з духовки, фольгу змастити рослинним маслом і відразу ж покласти підготовлене філе.

15. Деко засунути і запікати на грилі рибу 4-5 хвилин, не перевертаючи.

16. Виймаємо рибу, перекладаємо на підігріте блюдо

17. Заливаємо киплячим соусом.

У порційні тарілки розкладаємо рис, зверху кладемо філе однієї риби і щедро поливаємо імбирним соусом.

Риба виходить м’яка і ніжна, просочена запахами імбиру і часнику. Ну дуже смачно.

Приємного апетиту!