Рецепти приготування курячої печінки прості і смачні

2.Куряча печінка в вині, цибулею, обсмаженою з медом

Інгредієнти:

  • Куряча печінка — 300 р.
  • Цибуля ріпчаста — 2 середніх головки
  • Вино сухе червоне — 50 мл
  • Мед — 2 ст. л.

  • Паприка — 1 ч. л. з гіркою
  • Борошно — 5 ч. л. з гіркою
  • Масло рослинне — 4 ст. л.
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування:

1. Печінка очистити від плівок, вимити, розділити на однакові шматочки,

залити червоним вином і залишити на годину.

2. Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільцями.

3. У невеликій глибокій ємності перемішати борошно і паприку.

4. Печінка вийняти з вина, дати стекти рідини, посолити, поперчити.

5. Обваляти в перцево — борошняної суміші.

6. Половину рослинного масла розігріти на сковороді і обсмажити печінку з двох сторін 7-9 хвилин ,не більше.

7. Викласти печінку на блюдо.

8. У чисту сковороду налити другу половину рослинного масла, викласти цибулю, обсмажити до золотистого кольору.

9. Додати мед, перемішати і тушкувати 4 хвилини при постійному помішуванні.

10. Медовим цибулею залити печінку на блюді.

Печінку можна подавати як самостійне блюдо. Буде дуже смачно з гарніром з рису.

Приємного апетиту!