Рецепти приготування курячої печінки прості і смачні

Інгредієнти:

  • Куряча печінка — 300 р.
  • Перець солодкий трьох кольорів — 200-250 р. (приблизно по пів перцю кожного кольору)
  • Цибуля — 1 головка
  • Масло рослинне — 3 ст. л.
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування:

1. Печінка очистити від плівок, помити, порізати на однакові шматочки, посолити, поперчити.

2. Цибулю почистити, нарізати соломкою.

3. Половинки перців червоного, жовтого, зеленого помити , видалити перетинки, крупно порізати кубиками.

4. На сковороді нагріти олію, покласти нарізану цибулю,

5. обсмажити до золотистого кольору.

6. Додати печінку, перемішати, смажити 2-2,5 хвилини з кожної сторони

7. Покласти до печінки з цибулею нарізані перці,

8. перемішати, посолити, поперчити за смаком,

9. накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати ще 15 хвилин, не більше, щоб печінка не пережаривалась.

Можна подавати як самостійне блюдо, можна подати на гарнір рис.

Приємного апетиту!