Інгредієнти:
- Куряча печінка — 300 р.
- Перець солодкий трьох кольорів — 200-250 р. (приблизно по пів перцю кожного кольору)
- Цибуля — 1 головка
- Масло рослинне — 3 ст. л.
- Сіль, перець — за смаком
Приготування:
1. Печінка очистити від плівок, помити, порізати на однакові шматочки, посолити, поперчити.
2. Цибулю почистити, нарізати соломкою.
3. Половинки перців червоного, жовтого, зеленого помити , видалити перетинки, крупно порізати кубиками.
4. На сковороді нагріти олію, покласти нарізану цибулю,
5. обсмажити до золотистого кольору.
6. Додати печінку, перемішати, смажити 2-2,5 хвилини з кожної сторони
7. Покласти до печінки з цибулею нарізані перці,
8. перемішати, посолити, поперчити за смаком,
9. накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати ще 15 хвилин, не більше, щоб печінка не пережаривалась.
Можна подавати як самостійне блюдо, можна подати на гарнір рис.
Приємного апетиту!