Рецепти дуже смачних оригінальних млинців на Масляну

Приготування:

1. Промиваємо рис під проточною водою до чистої води, заливаємо водою і готуємо до повної готовності в злегка підсоленій воді. Відкидаємо на друшляк, злегка промиваємо холодною водою і даємо їй стекти.

2. Гриби наріжемо невеликими кубиками. Бажано, щоб це були свіжі шампіньйони, але якщо немає можливості їх дістати, то підійдуть будь-які заморожені гриби, які треба попередньо розморозити.

3. Покрошим цибулю дрібними кубиками і отравим пассироваться на вершковому маслі до напівпрозорого стану.

4. Відправимо на сковороду до цибулі і подрібнені гриби і при частому помішуванні дамо їм випарувати зайву вологу 4 хвилини.

5. Додамо свіжий або розморожений курячий фарш, добре перемішаємо з цибульно-грибний консистенцією. Солимо і перчимо до смаку і тушкуємо отриману начинку практично до готовності близько 7 хвилин, постійно помішуючи, щоб м’ясо або гриби не прижарились.

6. Висипаємо рис у м’ясо-грибну обжарку, перемішуємо і тушкуємо пару хвилин все разом на середньому вогні, щоб рис встиг увібрати в себе сік, що залишився від фаршу і грибів.

7. Готовий млинець розправляємо на столі, кладемо на нього трохи ближче до одного краю начинку і звертаємо у зручному для вас вигляді. Можна конвертиком – так буде зручно їх потім розігрівати.

Щоб фаршировані млинці стали трохи хрустіти, можна їх злегка обсмажити на вершковому маслі.

8. Викладемо на блюдо і подамо з улюбленими соусами в окремих чашках.

Приємного апетиту!