Приготування:
1. Промиваємо рис під проточною водою до чистої води, заливаємо водою і готуємо до повної готовності в злегка підсоленій воді. Відкидаємо на друшляк, злегка промиваємо холодною водою і даємо їй стекти.
2. Гриби наріжемо невеликими кубиками. Бажано, щоб це були свіжі шампіньйони, але якщо немає можливості їх дістати, то підійдуть будь-які заморожені гриби, які треба попередньо розморозити.
3. Покрошим цибулю дрібними кубиками і отравим пассироваться на вершковому маслі до напівпрозорого стану.
4. Відправимо на сковороду до цибулі і подрібнені гриби і при частому помішуванні дамо їм випарувати зайву вологу 4 хвилини.
5. Додамо свіжий або розморожений курячий фарш, добре перемішаємо з цибульно-грибний консистенцією. Солимо і перчимо до смаку і тушкуємо отриману начинку практично до готовності близько 7 хвилин, постійно помішуючи, щоб м’ясо або гриби не прижарились.
6. Висипаємо рис у м’ясо-грибну обжарку, перемішуємо і тушкуємо пару хвилин все разом на середньому вогні, щоб рис встиг увібрати в себе сік, що залишився від фаршу і грибів.
7. Готовий млинець розправляємо на столі, кладемо на нього трохи ближче до одного краю начинку і звертаємо у зручному для вас вигляді. Можна конвертиком – так буде зручно їх потім розігрівати.
Щоб фаршировані млинці стали трохи хрустіти, можна їх злегка обсмажити на вершковому маслі.
8. Викладемо на блюдо і подамо з улюбленими соусами в окремих чашках.
Приємного апетиту!