Рецепти дуже смачних оригінальних млинців на Масляну

2.Фаршировані млинці з 3-ма начинками

Нафарширувати смачні рум’яні блінкі можна практично будь-якою начинкою! Це може бути і м’ясо, порзане шматочками і приправлене ніжним соусом, і солодка начинка, і ціла суміш продуктів.

Оскільки фаршировані млинці бажано подавати в гарячому вигляді, то прикрасити і викласти їх на блюдо можна відразу після приготування. Або ж спочатку заморозити, а потім, якщо несподівано нагрянуть гості чи у вас зовсім мало часу на готування, просто дістати їх з холодильника і розігріти на гарячому розтопленому вершковому маслі на сковороді або в мікрохвильовій печі.

2.1
Млинці, фаршировані фаршем, рисом і грибами

Дуже ситна начинка для млинців виходить з обсмаженого фаршу, рису і грибів. Буквально парою-трійкою такого объеденияможно нагодувати навіть чоловіка.

Інгредієнти:

  • Млинці –15-20 шт.
  • Фарш курячий – 200 гр.
  • Рис – 1/4 склянки
  • Гриби – 200 гр.
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком.