2.Фаршировані млинці з 3-ма начинками
Нафарширувати смачні рум’яні блінкі можна практично будь-якою начинкою! Це може бути і м’ясо, порзане шматочками і приправлене ніжним соусом, і солодка начинка, і ціла суміш продуктів.
Оскільки фаршировані млинці бажано подавати в гарячому вигляді, то прикрасити і викласти їх на блюдо можна відразу після приготування. Або ж спочатку заморозити, а потім, якщо несподівано нагрянуть гості чи у вас зовсім мало часу на готування, просто дістати їх з холодильника і розігріти на гарячому розтопленому вершковому маслі на сковороді або в мікрохвильовій печі.
2.1
Млинці, фаршировані фаршем, рисом і грибами
Дуже ситна начинка для млинців виходить з обсмаженого фаршу, рису і грибів. Буквально парою-трійкою такого объеденияможно нагодувати навіть чоловіка.
Інгредієнти:
- Млинці –15-20 шт.
- Фарш курячий – 200 гр.
- Рис – 1/4 склянки
- Гриби – 200 гр.
- Вершкове масло – 30 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль, перець – за смаком.