Рецепт вінегрету — класичне приготування смачного салату

6. Простий і смачний вінегрет — салат з майонезом і маслом

Інгредієнти:

  • Буряк варена — 1 шт.
  • Картопля варена — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Квашена капуста — 100 р.
  • Зелений консервований горошок — 100 р.
  • Червона цибулина — 1 головка
  • Майонез
  • Олія рослинна
  • Сіль, перець

Приготування:

1. Рецепт приготування цього вінегрету, практично не відрізняється від інших.

2. Відварюємо овочі або готуємо їх у пароварці, тоді вони будуть трошки хрусткими і до того ж збережуть всі корисні речовини..

3. Очищаємо овочі. Нарізаємо однаковими дрібними кубиками.

4. Дрібно нарізаємо цибулю, цибулю ми взяли червоний солодкий, спеціально салатний.

5. Замість солоних огірків використовуємо квашену капусту

6. Щоб буряк не фарбувала сильно інші овочі, її треба нарізати, покласти окремо, заправити рослинним маслом і перемішати.

7. Додаємо до буряках картоплю, цибулю, моркву, квашену капусту, зелений горошок. Все ретельно перемішуємо.

Солимо і перчимо за смаком.

Ділимо вінегрет на дві частини.

Першу частину заправляємо майонезом.

Другу частину заправляємо рослинною олією

Тепер гості можуть брати з тієї заправкою, яка їм подобається.

Ну що ж, у нас вийшов класичний вінегрет, тільки одна частина його заправлена майонезом, що не зовсім підходить до класики.

Приємного апетиту!