5. Рецепт вінегрету з додаванням яблука
Інгредієнти:
- Картопля — 500 р.
- Буряк — 400 р.
- Морква — 250 р.
- Яблука (зелені, кислі) — 2 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 головка
- Сіль — 2 ч. л.
- Солоні огірки — 350 р.
- Зелений консервований горошок — 350 р.
- Капуста квашена — 350 р.
- Перець — 1 ч. л.
Приготування:
1. Відварюємо картоплю, буряк, моркву, можна запекти в духовці.
2. Готові овочі остуджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками.
3. Також невеликими кубиками нарізаємо два кислих яблука, додаємо їх до овочів.
4. Нарізаємо дрібно цибулю і теж відправляємо до овочів.
5. Солимо вінегрет двома чайними ложками солі. Перемішуємо.
6. Додаємо нарізані кубиками солоні огірки.
7. Додаємо в чашку зелений горошок або стільки ж консервованої квасолі.
8. Додаємо квашену капусту. Перемішуємо.
9. Перчимо однією чайною ложкою чорного меленого перцю, або за смаком і ще раз перемішуємо.
10. Наливаємо в овочі 150 р. салатного олії, все ретельно перемішуємо.
Готовий вінегрет.
Приємного апетиту!