Рецепт вінегрету — класичне приготування смачного салату

5. Рецепт вінегрету з додаванням яблука

Інгредієнти:

  • Картопля — 500 р.
  • Буряк — 400 р.
  • Морква — 250 р.
  • Яблука (зелені, кислі) — 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 головка
  • Сіль — 2 ч. л.
  • Солоні огірки — 350 р.
  • Зелений консервований горошок — 350 р.
  • Капуста квашена — 350 р.
  • Перець — 1 ч. л.

Приготування:

1. Відварюємо картоплю, буряк, моркву, можна запекти в духовці.

2. Готові овочі остуджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками.

3. Також невеликими кубиками нарізаємо два кислих яблука, додаємо їх до овочів.

4. Нарізаємо дрібно цибулю і теж відправляємо до овочів.

5. Солимо вінегрет двома чайними ложками солі. Перемішуємо.

6. Додаємо нарізані кубиками солоні огірки.

7. Додаємо в чашку зелений горошок або стільки ж консервованої квасолі.

8. Додаємо квашену капусту. Перемішуємо.

9. Перчимо однією чайною ложкою чорного меленого перцю, або за смаком і ще раз перемішуємо.

10. Наливаємо в овочі 150 р. салатного олії, все ретельно перемішуємо.

Готовий вінегрет.

Приємного апетиту!