Меню
- Рецепт дуже смачного і красивого вінегрету
- Оригінальний рецепт вінегрету з квасолею, квашеною капустою, зеленим горошком і спеціальної заправкою
- Класичний рецепт вінегрету з запеченими овочами
- Вінегрет з горошком і солоними огірками — з двома різними заправками
- Рецепт вінегрету з додаванням яблука
- Простий і смачний вінегрет — салат з майонезом і маслом
- Відео — Рецепт вінегрету з квасолею
1. Рецепт дуже смачного і красивого вінегрету
Інгредієнти:
- Картопля — 6 шт.
- Морква — 6 шт.
- Буряк — 3 шт.
- Консервована червона квасоля — 1 банка
- Зелений горошок — 1 банку
- Солона капуста — 100 р.
- Солоні огірки — 2 шт.
- Зелена цибуля
- Сіль, чорний мелений перець
- Рослинна олія
Приготування:
1. Нарізаємо дрібними кубиками картоплі викладаємо в глибоку велику чашку.
2. Також дрібно і теж нарізаємо кубиками моркву і додаємо до картоплі.
3. Огірки теж нарізаємо дрібно кубиками і теж відправляємо до картоплі з морквою.
4. Також наріжемо буряк і відправимо туди ж.
Завжди намагайтеся нарізати на вінегрет всі овочі однакового розміру і форми.
5. Солону капусту нарізати кубиками у нас не вийде, тому просто наріжемо на дрібні шматочки і додати до інших овочів в чашку.
6. Дуже дрібно нарізаємо зелену цибулю і відправляємо до овочів.
7. Висипаємо в чашку з овочами червону квасолю, зелений горошок, звичайно, ви можете взяти білу квасолю, якщо немає червоної.
8. Трохи солимо, не забувайте, у нас солоні огірки і капуста, не пересолити. Посипаємо чорним перцем і заправляємо рослинною олією. Ретельно все перемішуємо. Даємо настоятися 10-15 хвилин.
9. Вінегрет настоявся, тепер можна прикрашати його для подачі на стіл. У центр блюда ставимо кулінарне кільце — форму і викладаємо навколо кільця наш вінегрет.
10. Прикрашаємо вінегрет гілочками кропу і листям петрушки.
11. Буряк нарізаємо кружечками дуже тонко, ми будемо з неї робити трояндочки. Морква також нарізаємо на тонкі кружечки.
12. Викладаємо пелюстки буряків в лінійку з нахлестом один на одного, штук 5-6. Відступивши від краю на половину одного бурякового пелюстки, викладаємо три пелюстки моркви.
13. Загортаємо пелюстки моркви в бурякові пелюстки.
14. Поки не вийде трояндочка.
15. Надлишки буряків обріжемо, щоб не заважали.
16. Готовим квіточкою прикрашаємо салат. Робимо таких квіточок 4-5 шт. і розставляємо на салаті рівномірно по колу.
17. Акуратно виймаємо форму. Який же красень у нас вийшов. Шкода їсти. Але виглядає так апетитно, що негайно йдемо за стіл.
Приємного апетиту!