Рецепт вінегрету — класичне приготування смачного салату

Меню

  1. Рецепт дуже смачного і красивого вінегрету
  2. Оригінальний рецепт вінегрету з квасолею, квашеною капустою, зеленим горошком і спеціальної заправкою
  3. Класичний рецепт вінегрету з запеченими овочами
  4. Вінегрет з горошком і солоними огірками — з двома різними заправками
  5. Рецепт вінегрету з додаванням яблука
  6. Простий і смачний вінегрет — салат з майонезом і маслом
  7. Відео — Рецепт вінегрету з квасолею

1. Рецепт дуже смачного і красивого вінегрету

Інгредієнти:

  • Картопля — 6 шт.
  • Морква — 6 шт.
  • Буряк — 3 шт.
  • Консервована червона квасоля — 1 банка
  • Зелений горошок — 1 банку
  • Солона капуста — 100 р.
  • Солоні огірки — 2 шт.
  • Зелена цибуля
  • Сіль, чорний мелений перець
  • Рослинна олія

Приготування:

1. Нарізаємо дрібними кубиками картоплі викладаємо в глибоку велику чашку.

2. Також дрібно і теж нарізаємо кубиками моркву і додаємо до картоплі.

3. Огірки теж нарізаємо дрібно кубиками і теж відправляємо до картоплі з морквою.

4. Також наріжемо буряк і відправимо туди ж.

Завжди намагайтеся нарізати на вінегрет всі овочі однакового розміру і форми.

5. Солону капусту нарізати кубиками у нас не вийде, тому просто наріжемо на дрібні шматочки і додати до інших овочів в чашку.

6. Дуже дрібно нарізаємо зелену цибулю і відправляємо до овочів.

7. Висипаємо в чашку з овочами червону квасолю, зелений горошок, звичайно, ви можете взяти білу квасолю, якщо немає червоної.

8. Трохи солимо, не забувайте, у нас солоні огірки і капуста, не пересолити. Посипаємо чорним перцем і заправляємо рослинною олією. Ретельно все перемішуємо. Даємо настоятися 10-15 хвилин.

9. Вінегрет настоявся, тепер можна прикрашати його для подачі на стіл. У центр блюда ставимо кулінарне кільце — форму і викладаємо навколо кільця наш вінегрет.

10. Прикрашаємо вінегрет гілочками кропу і листям петрушки.

11. Буряк нарізаємо кружечками дуже тонко, ми будемо з неї робити трояндочки. Морква також нарізаємо на тонкі кружечки.

12. Викладаємо пелюстки буряків в лінійку з нахлестом один на одного, штук 5-6. Відступивши від краю на половину одного бурякового пелюстки, викладаємо три пелюстки моркви.

13. Загортаємо пелюстки моркви в бурякові пелюстки.

14. Поки не вийде трояндочка.

15. Надлишки буряків обріжемо, щоб не заважали.

16. Готовим квіточкою прикрашаємо салат. Робимо таких квіточок 4-5 шт. і розставляємо на салаті рівномірно по колу.

17. Акуратно виймаємо форму. Який же красень у нас вийшов. Шкода їсти. Але виглядає так апетитно, що негайно йдемо за стіл.

Приємного апетиту!