Рецепт фаршированих млинців на молоці і на кефірі

Готуємо фаршировані сиром млинці:

  • Стопку млинців також укладаємо красивою стороною вниз.

  • На край млинця викладаємо по десертній ложці сирної начинки,

  • оформляємо конвертик і звертаємо в трубочку.

  • Коли підготуємо всі млинці на сковороді нагріваємо вершкове масло, злегка обсмажуємо млинці з двох сторін, вимикаємо вогонь,

  • накриваємо кришкою і даємо прогрітися 5-7 хвилин.

  • Млинці викладаємо в підготовлену форму, даємо добре охолонути.

  • У цей час у сметану додаємо цукор 1-2 ст. л., гарненько перемішуємо, злегка збиваємо.

  • Млинці викладаємо в глибоку посуд в один ряд, заливаємо сметаною,

  • зверху укладаємо ще ряд

  • і теж заливаємо повністю сметаною.

Ставимо на 2-3 години в холодильник, щоб млинці добре просочилися сметанним кремом.

Дістаємо млинці з холодильника, розкладаємо по порційних тарілочках, подаємо з чаєм, компотом, киселем. Їмо і облизываем пальчики.

Приємного апетиту!