Готуємо фаршировані сиром млинці:
- Стопку млинців також укладаємо красивою стороною вниз.
- На край млинця викладаємо по десертній ложці сирної начинки,
- оформляємо конвертик і звертаємо в трубочку.
- Коли підготуємо всі млинці на сковороді нагріваємо вершкове масло, злегка обсмажуємо млинці з двох сторін, вимикаємо вогонь,
- накриваємо кришкою і даємо прогрітися 5-7 хвилин.
- Млинці викладаємо в підготовлену форму, даємо добре охолонути.
- У цей час у сметану додаємо цукор 1-2 ст. л., гарненько перемішуємо, злегка збиваємо.
- Млинці викладаємо в глибоку посуд в один ряд, заливаємо сметаною,
- зверху укладаємо ще ряд
- і теж заливаємо повністю сметаною.
Ставимо на 2-3 години в холодильник, щоб млинці добре просочилися сметанним кремом.
Дістаємо млинці з холодильника, розкладаємо по порційних тарілочках, подаємо з чаєм, компотом, киселем. Їмо і облизываем пальчики.
Приємного апетиту!