Рецепт фаршированих млинців на молоці і на кефірі

Приготування фаршированих млинців з м’ясом:

  • Стопку млинців на тарілці покласти стороною, яка красивіше, на вашу думку (зазвичай це сторона, яка засмажується при першій випічці млинців), вниз.

  • На край млинця викладаємо столову ложку начинки.

  • Загортаємо начинку в конвертик і звертаємо трубочкою,

  • і після того, як звернемо всі млинці, обсмажуємо на вершковому маслі до золотавої скоринки з двох сторін.

  • Викладаємо згорнуті млинці на блюдо або на порційні тарілки.

Подаємо гарячі фаршировані м’ясом млинці з бульйоном, чаєм, овочами. Кому як подобається.

2. Млинці з сиром, яйцем і цукром

Інгредієнти:

  • Млинці готові 10-12 шт.

  • Сир — 250-300 р.
  • Яйце — 1шт.
  • Цукор — 2-4 ст. л.
  • Сметана 20% — 250-300 р.
  • Масло вершкове — 50 г.

Готуємо начинку:

  • Сир викладаємо в глибоку ємність, додаємо яйце і 1-2 ст. л. цукру, за смаком.

  • Ретельно перемішуємо.