Приготування фаршированих млинців з м’ясом:
- Стопку млинців на тарілці покласти стороною, яка красивіше, на вашу думку (зазвичай це сторона, яка засмажується при першій випічці млинців), вниз.
- На край млинця викладаємо столову ложку начинки.
- Загортаємо начинку в конвертик і звертаємо трубочкою,
- і після того, як звернемо всі млинці, обсмажуємо на вершковому маслі до золотавої скоринки з двох сторін.
- Викладаємо згорнуті млинці на блюдо або на порційні тарілки.
Подаємо гарячі фаршировані м’ясом млинці з бульйоном, чаєм, овочами. Кому як подобається.
2. Млинці з сиром, яйцем і цукром
Інгредієнти:
- Млинці готові 10-12 шт.
- Сир — 250-300 р.
- Яйце — 1шт.
- Цукор — 2-4 ст. л.
- Сметана 20% — 250-300 р.
- Масло вершкове — 50 г.
Готуємо начинку:
- Сир викладаємо в глибоку ємність, додаємо яйце і 1-2 ст. л. цукру, за смаком.
- Ретельно перемішуємо.