Рецепт фаршированих млинців на молоці і на кефірі

1. Рецепт млинців з м’ясом, капустою і рисом

Інгредієнти:

  • Млинці готові — 15 — 20 шт. (для фарширування млинці топленим маслом змащувати не треба)

  • М’ясо відварне будь-яку не жирну — 150-200 р. У нас був нежирний шматок свинини і курячі шлуночки

  • Цибуля ріпчаста — 1 середня головка
  • Капуста — 100 — 150 р.
  • Рис варений — 1/3 склянки
  • Масло вершкове — 50-70 р.
  • Сіль, перець, спеції — за смаком

Приготування м’ясного фаршу:

  • Капусту і цибулю нарізати великими шматками.

  • На сковороді розігріти 1/3 вершкового масла, покласти цибулю, трохи обсмажити,

  • додати капусту,

  • спеції і все обсмажити 3-5 хвилин.

  • Викласти вміст сковороди в чашку.

  • На м’ясорубці перекрутити м’ясо, капусту, цибулю.

  • До фаршу додати рис,

  • посолити, поперчити, перемішати.