1. Рецепт млинців з м’ясом, капустою і рисом
Інгредієнти:
- Млинці готові — 15 — 20 шт. (для фарширування млинці топленим маслом змащувати не треба)
- М’ясо відварне будь-яку не жирну — 150-200 р. У нас був нежирний шматок свинини і курячі шлуночки
- Цибуля ріпчаста — 1 середня головка
- Капуста — 100 — 150 р.
- Рис варений — 1/3 склянки
- Масло вершкове — 50-70 р.
- Сіль, перець, спеції — за смаком
Приготування м’ясного фаршу:
- Капусту і цибулю нарізати великими шматками.
- На сковороді розігріти 1/3 вершкового масла, покласти цибулю, трохи обсмажити,
- спеції і все обсмажити 3-5 хвилин.
- Викласти вміст сковороди в чашку.
- На м’ясорубці перекрутити м’ясо, капусту, цибулю.
- посолити, поперчити, перемішати.