Відмінний рецепт смачних курячих сердечок, тушковані з грибами (печерицями), ріпчастою цибулею, морквою і ароматними спеціями.
Інгредієнти
-
700 гр.
— курка (сердечка)
-
300 гр.
— печериці (або інші гриби)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— морква
-
1 ст. л.
— мука
-
0,5 літра
— бульйон (курячий)
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 шт.
— лавровий лист
-
1 щіпка
— майоран
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Курячі сердечка розрізаємо навпіл і добре промиваємо.
У маслі (2 ст. л.) обсмажуємо нарізану цибулю викладаємо підготовлені сердечка, вливаємо бульйон, додаємо лавровий лист, сіль, перець (¼ ч. л.), майоран і тушкуємо на середньому вогні накритими 25 хвилин.
Очищені і нарізані печериці обсмажуємо в маслі (2 ст. л.) на середньому вогні 10 хвилин, поки рідина з грибів не випарується. Солимо і перчимо.
Очищену моркву нарізаємо кубиками.
Додаємо підготовлену моркву, обсмажені гриби, борошно в сковороду до курячим сердечком, перемішуємо, накриваємо і тушкуємо ще 10-15 хвилин, поки морква не стане м’якою і рагу не загусне.
Ароматні тушковані сердечка подаємо гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!