Пюре з цвітної капусти


Для різноманітності гарнірів спробуйте приготувати дуже смачне пюре з цвітної капусти з додаванням вершкового масла.

Інгредієнти

  • 1 головка

    — капуста (кольорова)

  • 3 ст. л.

    — вершкове масло

  • 1 склянка

    — бульйон (курячий)

  • 1 ч. л.

    — чебрець (свіжий нарізаний, за бажанням)

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — перець (свіжозмелений)

Рецепт приготування

    Цвітну капусту промиваємо, зрізаємо все товсті частини і розрізаємо на дрібні суцвіття. У каструлю вливаємо бульйон, доводимо до кипіння і викладаємо підготовлені суцвіття цвітної капусти.


    Зменшуємо вогонь, накриваємо капусту і варимо 20 хвилин, поки суцвіття не стануть ніжними.


    Перекладаємо готову капусту в чашу блендера, додаємо сіль, мелений перець і вершкове масло.


    Збиваємо цвітну капусту до стану пюре.


    Додаємо нарізаний свіжий чебрець (можна замінити на іншу траву за смаком) і ще раз перемішуємо.

    Подаємо ароматне пюре з цвітної капусти гарячим до будь основних страв. Приємного апетиту!