Для різноманітності гарнірів спробуйте приготувати дуже смачне пюре з цвітної капусти з додаванням вершкового масла.
Інгредієнти
-
1 головка
— капуста (кольорова)
-
3 ст. л.
— вершкове масло
-
1 склянка
— бульйон (курячий)
-
1 ч. л.
— чебрець (свіжий нарізаний, за бажанням)
-
1 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— перець (свіжозмелений)
Рецепт приготування
Цвітну капусту промиваємо, зрізаємо все товсті частини і розрізаємо на дрібні суцвіття. У каструлю вливаємо бульйон, доводимо до кипіння і викладаємо підготовлені суцвіття цвітної капусти.
Зменшуємо вогонь, накриваємо капусту і варимо 20 хвилин, поки суцвіття не стануть ніжними.
Перекладаємо готову капусту в чашу блендера, додаємо сіль, мелений перець і вершкове масло.
Збиваємо цвітну капусту до стану пюре.
Додаємо нарізаний свіжий чебрець (можна замінити на іншу траву за смаком) і ще раз перемішуємо.
Подаємо ароматне пюре з цвітної капусти гарячим до будь основних страв. Приємного апетиту!