Покроковий рецепт яблучного пирога в духовці з фото

Рецепт холодцю манного пирога з вишнями

Інгредієнти:

  • Кефір — 1 склянка

  • Цукор — 1 склянку і 2-3 ст. л.

  • Яйця — 2 шт.
  • Борошно — 4 ст. л.

  • Розпушувач — 1 ч. л.

  • Ванільний цукор — 2 ч. л.

  • Вишня заморожена — 200 р.

Приготування:

  • Вишню розморозити і присипати цукром — 2-3 ст. л.

  • У глибокому посуді змішати манку, цукор — 1 склянку, кефір, яйця, розпушувач, ванільний цукор і борошно. Все ретельно перемішати і відставити на 30 хвилин — 1 годину.

  • У форму з бортиками викласти на дно 1/3 вишні, залити 1/3 отриманого тіста,

  • викласти решту 2/3 вишні,

  • залити рештою тестом і поставити в розігріту до 180° духовку на 1 годину.

Запікаємо до рум’яної скоринки. Виймаємо пиріг, даємо охолонути, посипаємо цукровою пудрою.

До пирога з вишнями можна збити сметану з цукром, як соус. Ну дуже смачно.

Приємного апетиту!