Пиріг з вишнею. Рецепт з фото покроково

Для тіста:

  • Яйця — 2 шт.

  • Масло вершкове — 100 г.

  • Цукор — 120 р.

  • Какао — 2 ч. л.

  • Борошно — 100 р.

  • Розпушувач — 2 ч. л.

Для крему:

  • Вершки 33-35% — 300 мл (беріть вершки які знаєте, що можна збити)
  • Цукор — 100 р.

  • Вишня без кісточок — 250 р.

  • Горіхи мигдалю — 50 р.

  • Шоколад темний — 50 р.

Приготування:

Тісто для коржа:

  • У глибокій ємності з’єднати борошно, какао, розпушувач, цукор, перемішати.

  • Масло розтопити на сковороді і додати до сухої суміші, перемішати.

  • Яйця збити міксером, додати до одержаної суміші.

Тісто має вийти як густа сметана

Приготування коржа:

  • Деко застеляємо пекарським папером, змащуємо рослинним маслом.

  • Викладаємо ложкою тісто на папір, розрівнюємо його по всій поверхні паперу, товщиною близько 0,5 див.

  • Ставимо в нагріту до 180° духовку на 15 хвилин. Виймаємо з духовки, злегка остуджуємо і вирізаємо з коржа фігурки (одне коло, по діаметру вашої форми, у якій ви будете готувати (збирати) пиріг і трикутники висотою 10-12 див).

  • Знімаємо їх з паперу та викладаємо їх гіркою на будь-яку страву.