5. Картопля з подосиновиками у вершковому соусі
У вершковому соусі це блюдо буде ще ніжніше і смачніше. Ви тільки спробуйте! Вам обов’язково сподобається.
Інгредієнти:
- 10 картоплин невеликого розміру
- Спеції і сіль на смак
- 300 грам грибів добірних
- 4 зубчики часнику
- Пару цибулин середнього розміру
- Пучок зелені
- 100 мл жирних вершків
Приготування:
1.Гриби, у вже відібраному і промиті вигляді, потрібно нарізати невеликими шматочками. Обсмажити їх на пісному маслі, після випарювання рідини, хвилин 5.
2.Картоплю нарізати скибочками або соломкою, як вам завгодно. Помістити до грибів, розмішати і смажити до напівготовності картоплі.
3.У вершки додати дрібно нарізаний часник, спеції, сіль і подрібнений пресом часник. Все старанно розмішати. Залити їм сковороду і тушкувати картоплю з грибами з ньому 10 хвилин з моменту закипання.
4.Відразу після зняття з плити блюдо вважається готовим. Подавати його можна відразу. Вершки надає надзвичайної ніжності і тонкого вершкового аромату. Відірватися неможливо! Приємного апетиту!