Підосиновики — 6 рецептів смачних смажених грибів

5. Картопля з подосиновиками у вершковому соусі

У вершковому соусі це блюдо буде ще ніжніше і смачніше. Ви тільки спробуйте! Вам обов’язково сподобається.

Інгредієнти:

  • 10 картоплин невеликого розміру
  • Спеції і сіль на смак
  • 300 грам грибів добірних
  • 4 зубчики часнику
  • Пару цибулин середнього розміру
  • Пучок зелені
  • 100 мл жирних вершків

Приготування:

1.Гриби, у вже відібраному і промиті вигляді, потрібно нарізати невеликими шматочками. Обсмажити їх на пісному маслі, після випарювання рідини, хвилин 5.

2.Картоплю нарізати скибочками або соломкою, як вам завгодно. Помістити до грибів, розмішати і смажити до напівготовності картоплі.

3.У вершки додати дрібно нарізаний часник, спеції, сіль і подрібнений пресом часник. Все старанно розмішати. Залити їм сковороду і тушкувати картоплю з грибами з ньому 10 хвилин з моменту закипання.

4.Відразу після зняття з плити блюдо вважається готовим. Подавати його можна відразу. Вершки надає надзвичайної ніжності і тонкого вершкового аромату. Відірватися неможливо! Приємного апетиту!