Відмінний рецепт приготування фаршированого перцю з яловичим фаршем, помідорами і сиром.
Інгредієнти
-
2 шт.
— перець (солодкий червоний)
-
180 гр.
— м’ясний фарш (яловичий)
-
80 гр.
— сир (Гауда, Моцарелла, Тильзитер)
-
1 шт.
— помідори
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л
— паприка
-
1 щіпка
— перець (чорний мелений)
-
2 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
-
Відправляємо ще в духовку запікатися на 10-14 хвилин, поки сир не розплавиться. Виймаємо приготовані половинки перцю і подаємо. Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Нарізаємо перець навпіл зі стеблом, видаляємо все насіння і мембрани. Викладаємо підготовлені половинки перцю на деко і відправляємо в духовку 18-20 хвилин.
Поки запікається перець, в сковороді з олією і обсмажуємо яловичий фарш близько 10-12 хвилин, додаємо дрібно нарізаний помідор, паприку, сіль, перець мелений і смажимо ще 3-5 хвилин (якщо у фарші немає ріпчастої цибулі, можна додати за бажанням).
Виймаємо підсмажений перець, заповнюємо їх підготовленим фаршем і посипаємо підготовленою натертим сиром.