Печиво — 7 простих рецептів випічки на швидку руку

Інгредієнти:

  • 150 грам борошна
  • Щіпка солі
  • 50 грам цукрового піску
  • Ванілін на смак
  • 25 грам крохмалю
  • Сире яйце
  • 75 грам маргарину
  • Чайна ложка розпушувача

Приготування:

1. Теплий маргарин, ванілін, сіль та цукровий пісок поміщаємо в одну миску.

2. Перетираємо все в єдину масу. Додаємо одне яйце.

3. Знову розмішуємо. Тепер додаємо крохмаль, розпушувач, розмішуємо. Всипаємо в 2-3 підходу попередньо просіяне борошно. Все вимішуємо до отримання м’якого, нелипкого грудочки.

4. Тепер тісто ділимо на шматочки, приблизно по 30 грам. Розкачуємо ці шматки ковбаскою, довжиною близько 20 сантиметрів. Звертаємо її «равликом» з двох сторін.

5. Деко вистилаємо пергаментом. Розкладаємо тут наші вироби, на невеликій відстані один від одного.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Відправляємо печиво в піч хвилин на 15. Воно трохи підросте в розмірах, що стане пишним і ніжним.

Перед подачею можна посипати цукровою пудрою. Але, це необов’язково. Печиво і так буде дуже смачним!