Відмінний рецепт смачного страви з печінки, картоплі і цибулі.
Інгредієнти
- 500 гр.- печінка (яловича)
- 8 шт.- картопля
- 1 шт.- цибуля ріпчаста
- за смаком- рослинна олія
- за смаком- перець (чорний мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Печінку ретельно промиваємо. Нарізаємо великими кубиками. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями, очищений картопля — великими шматочками.
Підготовлений картопля посипаємо сіллю, перцем. Викладаємо шматочки картоплі в сковороду з 4 столовими ложками олії і обсмажуємо майже до готовності. Викладаємо в миску.
У сковороду після картоплі додаємо ще трохи олії, викладаємо цибулю. Обсмажуємо до напівготовності, викладаємо підготовлені шматки печінки, солимо і перчимо. Готуємо печінка 5-6 хвилин.
Викладаємо смажену картоплю в сковороду до печінки, додаємо лавровий лист і оцет. Акуратно перемішуємо і смажимо печінка з картоплею ще 5-7 хвилин.
- До ароматної печінки з картоплею подаємо овочевий салат. Приємного апетиту!