Смачні овочеві оладки з моркви, картоплі і кабачка.
Інгредієнти
-
1 шт.
— морква
-
2 шт.
— картопля
-
1 шт.
— кабачок
-
50 гр.
— мука
-
1 шт.
— куряче яйце
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Кабачок, очищені картоплю з морквою натираємо крупно.
У мисці збиваємо виделкою 2 ст. л. води, яйце, борошно, сіль і перець.
Викладаємо в підготовлену суміш натерті моркву, кабачок, картоплю і перемішуємо.
Розігріваємо 2 ст. л. олії і викладаємо по столовій ложці підготовленої овочевої маси (половину).
Смажимо овочеві оладки з кожного боку за кілька хвилин. Половину маси готуємо таким же методом.
Готові ароматні оладки викладаємо на паперові рушники, на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!